8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Tisamisu deluxe s banány

Tisamisu deluxe s banány
24. 09. 2008 Moučníky
Příprava receptu Tisamisu deluxe s banány: Nejdříve si uvaříme kávu, kterou necháme vychladnout. V …více»

Poháry s kiwi

Poháry s kiwi
28. 08. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Poháry s kiwi: Mango oloupejte a odkrájejte od pecky. V mixéru rozmixujte oloupaná …více»

Papriky plněné rýžovou směsí

Papriky plněné rýžovou směsí
28. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Papriky plněné rýžovou směsí: Papriky rozpulte, očistěte a lehce je opečte na …více»

Telecí v tuňákové omáčce

Telecí v tuňákové omáčce
24. 04. 2008 Telecí maso
Příprava receptu Telecí v tuňákové omáčce: Telecí maso rozkrojte na plát. Lehce jej naklepejte, …více»

Rybí hrnec

Rybí hrnec
24. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Rybí hrnec: Vykoštěné ryby očistěte, omyjte a nakrájejte na větší kusy. Pokapejte …více»

Křenové karbanátky

Křenové karbanátky
24. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Křenové karbanátky: Žemle nakrájejte na kostičky a zalijte čtyřmi lžícemi vody. Do …více»

Onigiri

Onigiri
11. 04. 2008 Rýžová jídla
Příprava receptu Onigiri: Rýži uvaříme a rozdělíme na 24 stejně velkých porcí. Pak si namočíme ruce …více»

Rajčatový česnek

Rajčatový česnek
11. 04. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rajčatový česnek: Na masovém mlýnku pomeleme 1 kg rajčat se 150 g česneku, přidáme …více»

Žampiónová směs pod maso

Žampiónová směs pod maso
11. 04. 2008 Zavařování
Příprava receptu Žampiónová směs pod maso: Cibuli osmažíme, přidáme nakrájené papriky, žampiony, …více»

Mušle v koňakové omáčce

Mušle v koňakové omáčce
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Mušle v koňakové omáčce: Mušle očistíme kartáčkem pod studenou vodou a odstraníme …více»

Sněhobílí krabi

Sněhobílí krabi
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sněhobílí krabi: Oprané, posekané a osolené krabí maso obalte v jednom bílku …více»

Palermský candát

Palermský candát
8. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Palermský candát: Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do …více»

Sardelová omáčka

Sardelová omáčka
8. 04. 2008 Omáčky
Příprava receptu Sardelová omáčka: Z vařených vajec vyjmeme žloutky, rozmačkáme ji vidličkou, …více»

Francouzská kachní játra

Francouzská kachní játra
8. 04. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Francouzská kachní játra: Tučná husí játra vyčistíme, odblaníme, prosolíme a …více»

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s jarní cibulkou
8. 04. 2008 Skopové maso
Příprava receptu Skopové s jarní cibulkou: Rozkrájejte maso na malé kousky a promíchejte s moukou …více»

Pošírované kuře

Pošírované kuře
8. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Pošírované kuře: Nejprve si připravíme vinnou redukci - víno svaříme na středním …více»

Mrkvový závin s jablky

Mrkvový závin s jablky
7. 04. 2008 Moučníky
Příprava receptu Mrkvový závin s jablky: Mouku promísenou s vanilkovým cukrem, máslo, žloutek a …více»

Studentské těstoviny

Studentské těstoviny
7. 04. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Studentské těstoviny: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme na …více»

Hovězí s opilými brusinkami

Hovězí s opilými brusinkami
7. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí s opilými brusinkami: Maso nakrájíme na 8 stejných plátků, které z obou …více»

Francouzské těstoviny

Francouzské těstoviny
7. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Francouzské těstoviny: Na troše tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !